x تبلیغات
موسسه حقوقی

درخواست طلاق

اختلاف بين زوجين مي تواند منجر به طلاق شود كه درخواست طلاق سه حالت دارد : حالت اول به صورت توافقي انجام ميشود كه در اين حالت زوجين هيچ دخالتي در انجام كارهاي دادگاه و طلاق ندارند و بدون حضور آنها و با داشتن وكيل طلاق كارها در عرض يك هفته انجام مي شود در طلاق توافقي زوجين مي توانند باهم توافق كنند كه زوجه در ازاي طلاق مهريه خود را ببخشد يا بخشي را گرفته  بخشي را ببخشد و همچنين در مورد بچه و ديگر موارد توافق نمايند.


حالت دوم درخواست طلاق از طرف زوج مي باشد كه در اين مرحله پس از طي مراحل دادگاه و ... كه تقريبال به مدت 4 الي 6 ماه طول مي كشد و زوج مي تواند با رعايت شرايط مقرر قانون مدني و پرداخت كليه حقوق مالي زوجه مهريه، نفقه، اجرت المثل و شرط نصف دارايي در صورتي كه در سند ازدواج آن را امضاء نموده باشد در هر زمان براي طلاق اقدام كند در اين مراحل نيازي به وجود زوج نمي باشد و اجراي صيغه طلاق در دفترخانه بدون حضور زوج انجام خواهد شد.

حالت سوم درخواست طلاق از طرف زوجه ميباشد در اين حالت اگر زوجه در دفتر ازدواج حق طلاق را داشته باشد با مشكلي برخورد نخواهد كرد و ميتواند با طي مراحل دادگاه اقدام به طلاق نمايد اما در غير اين صورت ار آنجايي كه در اسلام حق طلاق با مرد است و زن حق درخواست طلاق را ندارد و نمي تواند بدون اثبات دلايل منطقي براي دادگاه اقدام به طلاق نمايد كه اين دلايل ميتواند شامل موراد زير باشد:
زوجه در صورت اثبات ( عسر و حرج ) زوج مانند اعتياد، محكوميت قطعي و يا استنكاف و يا عجز از پرداخت نفقه، سوء معاشرت و امثال آنها مي تواند دادخواست طلاق بدهد يا ممكن است درخواست طلاق از سوي زن به واسطه كراهتي باشد كه زوجه نسبت به زوج دارد در نتيجه مي تواند در مقابل مالي كه به همسرش مي دهد تقاضاي طلاق كند ( طلاق خلع )

 

منبع : موسسه حقوقي پندار

وكيل تجاوز جنسي

تجاوز جنسي به معني انجام نزديكي جنسي با فرد، بدون رضايت اوست. تجاوز جنسي تنها يك حمله فيزيكي و جنسي نيست، بلكه آسيب عميق روحي و رواني نيز بهمراه دارد متجاوز جنسي كسي است كه با توسل به خشونت و تهديد و ضرب و جرح، شخص ديگري را به مقاربت جنسي به هر صورت وادار نمايند،در قانون شرع و اسلام، وجود 4 شاهد يا 4 بار اقرار متهم نزد قاضي، براي اثبات جرم تجاوز به عنف الزامي است؛تجاوز جنسي تنها زنان جامعه را تهديد نمي كند بلكه كودكان ( پسر و يا دختر ) را نيز مورد تهديد قرار مي دهد.

به عنوان قرباني يك جرم شما در بسياري از شرايط مي توانيد از كمك يك وكيل تجاوز جنسي يا مشاور حقوقي برخوردار باشيد.

 

 

تشخيص تجاوز جنسي و مقدار آزار و اذيت شخص تجاوز شده به عهده وكيل تجاوز جنسي نيست  بلكه اين كار به عهده پزشكي قانوني است،اگر فرد تجاوز شده بعد از انجام آزار و اذيت وارد شده از متهم شده شكايت نمايد كارهاي آن پس از مراجعه به پزشك قانوني پيگيري و انجام ميشود اما اگر فاصله بين تجاوز و شكايت طولاني باشد هيچ راهي براي اثبات اين كار وجود ندارد.

تجاوز به عنف

عنف در لغت به معني خشونت و زور است و منظور از اصطلاح تجاوز به عنف انجام نزديكي جنسي بدون رضايت زن است.
تجاوز به عنف جرمي است كه در رديف مجازات هاي جنايي است. در كشورهاي ديگر از لحاظ ميزان مجازات به جنايت، جنحه و خلاف طبقه بندي شده اند. تجاوز به عنف در همه كشورها مجازات شديدي دارد و به جنايت مربوط است. در قانون جمهوري اسلامي ايران در ماده 82 قانون مجازات اسلامي مجازات تجاوز به عنف اعدام است
.

منبع : موسسه حقوقي پندار

بهترین وکیل تهران

بهترين وكيل تهران كيست؟

تقريبا ۶۰ سال پيش در روز ۷ اسفند سال ۱۳۳۱ لايحه استقلال وكلا با پافشاري‌هاي دكتر مصدق تصويب شد،وكيل كسي است كه از طرف شخص ديگري ، حقوقي يا حقيقي ،به موجب عقد وكالت براي انجام كاري مأمور مي‌شود.


غالب افراد جامعه مي دانند كه چه حق يا حقوقي دارند، ولي اشكال در اينست كه نمي دانند در صورت نقص آن چگونه بايد آن حق را به دست آورند. پديدۀ احقاق يك امر حقوقي و يك امر فني و تخصصي است كه از طريق مقامات قضائي و بهترين وكيل تهران بايد كسب و حفظ و حمايت شود.بهترين وكيل تهران بايست در كار خود چنان متخصص باشد كه با طرح دعوي اشتباه يا با انتخاب مسير نادرست، باعث تحميل هزينه هاي سنگين زماني و مالي به موكل نشود.

اهميت وكلا

اهميت نقش وكلا در اجراي عدالت تا بدانجاست كه امروزه يكي از اصلي ترين معيارهاي سنجش عدالت دستگاه قضايي در جوامع، حق دفاع و داشتن وكيل و آزادي و استقلال وكلا در انجام وظايف حرفه اي مي باشد؛ زيرا عدالت واقعي محقق نمي گردد مگر اينكه اصحاب دعوي و وكلاي آنان بتوانند بدون هيچ ترس و واهمه اي اظهارات و مدافعات خود را آزادانه بيان نمايند و قاضي نيز بتواند با استقلال تام تصميمات لازم را اتخاذ نمايد.

تخلفات وكلا

وكيل با سوگندي كه مي‌خورد درواقع خود را مقيد و ملتزم به رعايت كليه قوانين دانسته و همواره خود را پايبند به اجراي آن مي‌داند. بنابراين آگاهي نسبت به نظامات و پرهيز از رفتار خلاف آن در ارتقاء امنيت شغلي و جايگاه وكيل در جامعه پيرامون خود داراي اهميت خاصي است.حداقل مجازات، براي متخلفان حرفه وكالت توبيخ و حداكثر مجازات محروميت دائم از شغل وكالت است.


وظايف حرفه اي وكيل نسبت به موكل را در يك تقسيم بندي ۳ گانه به شرح ذيل مورد بررسي قرار مي دهيم:

۱- وظايف و تعهدات قراردادي

۲- وظايف و الزامات قانوني

۳- وظايف اخلاقي

 

 

منبع : موسسه حقوقي پندار

وکیل پایه یک دادگستری

به چه کسی وکیل پایه یک گفته می شود؟

وکیل پایه یک کسی است که از طرف شخص دیگری اعم از حقوقی یا حقیقی، به موجب عقد وکالت برای انجام کاری مأمور می‌شود.

وکالت یکی از مشاغل بسیار محبوب در کشورهای مختلف از جمله ایران است و وکیل پایه یک دادگستری در تمامی کشورها از وجهه اجتماعی بسیار بالای برخوردار بوده و همواره مورد احترام اقشار مختلف مردم است.

 

به چه کسی وکیل پایه یک دادگستری گفته می شود؟

وکیل پایه یک دادگستری شخصی است که پس از طی دوره تحصیلات دانشگاهی در مقطع لیسانس و یا بالاتر در رشته حقوق یا فقه و مبانی حقوق اسلامی یا همتراز آن در حوزه علمیه، در آزمون کانون وکلای دادگستری که هر سال یک بار برگزار می شود، در رقابتی سنگین و نفس گیر موفق به کسب معدل و ترازی شده باشد که بتواند در بین رقبای پر شماری که دارد به عنوان کارآموز وکالت پذیرفته شود.

مدت زمان دوره کارآموزی 18 ماه است و پس از آن آزمونی تحت عنوان اختبار بصورت کتبی و مصاحبه علمی شفاهی برگزار می گردد و شخصی که موفق به قبولی در مجموع 2 آزمون کتبی و شفاهی فوق شود، مجاز به حضور در مراسم تحلیف می گردد که در مراسم مذکور پس از طی تشریفات و اتیان سوگند توسط ایشان، وی به عنوان وکیل دادگستری یا وکیل پایه یک دادگستری نائل می شود.

وکیل پایه یک دادگستری در چه پرونده هایی می تواند قبول وکالت نماید؟

در کشور ما برای وکیل پایه یک دادگستری جهت قبول و انجام وکالت در پرونده های با موضوعات مختلف و متفاوت محدودیت قانونی و انتظامی وجود ندارد و وکیل دادگستری می تواند در هر پرونده ای که به وی ارجاع می شود با هر موضوعی که باشد وکالت نماید.

اما این بدان معنا نیست که هر شخصی که وکیل دادگستری باشد بتواند در تمامی پرونده هایی که به او رجوع میشود بتواند وکالتی حرفه ای و توام با موفقیت انجام دهد، بلکه امروزه به مانند تمامی مشاغل و موضوعات، وکالت نیز کاملا تخصصی و حرفه ای شده است و وکیل پایه یک دادگستری هنگامی می تواند به موفقیت های چشمگیر دست یابد که در موضوع خاصی که هم در آن اطلاعات و تجربه کافی دارد و هم به آن موضوع علاقه مند است وکالت نماید.


از همین روست که امروزه با عناوین تخصصی وکیل پایه یک دادگستری مانند: وکیل ملکی ، وکیل خانواده ، وکیل طلاق ، وکیل شرکت ها بسیار بیشتر از گذشته مواجه می شویم.


عقد وکالت با یک وکیل خوب چه خصوصیات و مزایایی دارد؟

1) وکالت عقدی است جایز و طرفین عقد وکالت، وکیل و موکل نام دارند.

2) وکالت ممکن است به طور مطلق و برای تمام امور موکل باشد یا مقید و برای امر یا امور خاصی باشد.

3) در صورتی که وکالت مطلق باشد، فقط مربوط به اداره کردن اموال موکل خواهد بود.

4) وکالت باید در مواردی داده شود که خود موکل بتواند آن را بجا آورد، وکیلی هم که انجام کار را عهده دار شده است باید کسی باشد که برای انجام آن کار اهلیت داشته باشد. مثلا شخص مجنون نه می تواند وکالت دهد و نه می تواند وکالت کسی را قبول نماید.

5) وکیل باید در تصرفات و اقدامات خود مصلحت موکل خود را مراعات نموده و از کاری که موجب خسارت میشود بپرهیزد.

6) هر گاه برای انجام یک کاری دو یا چند نفر از وکلا معین شده باشند، هیچ یک از وکلا نمی توانند بدون دخالت سایر وکلا آن کار را انجام دهند، مگر اینکه هر کدام مستقلا وکالت داشته باشند، در این صورت هر کدام می توانند به تنهایی آن کار را انجام دهند.

7) در صورتی که دو نفر باهم برای انجام کاری وکالت داشته باشند، با فوت یکی از وکلا، وکالت دیگری هم از بین میرود.

8) شخصی که وکالت در کاری را قبول می کند، نمی تواند برای آن کار به دیگری وکالت دهد، مگر اینکه صریحا یا حسب قرائن، حق توکیل داشته باشد.

9) اگر وکیلی که وکالت در توکیل نداشته ، انجام امری را که در آن وکالت دارد به شخص ثالثی واگذار کند، هر یک از وکیلی که حق توکیل نداشته و هم شخص ثالث در مقابل موکل نسبت به خساراتی که مسئول شناخته می شوند، مسئولیت دارند.

10) حق الوکاله تابع قرارداد بین طرفین خواهد بود و اگر نسبت به حق الوکاله یا مقدار آن قرارداد نباشد، تابع عرف و عادت است و اگر عرف و عادتی نباشد، وکیل اجرت المثل می گیرد.

وکالت پایه یک دادگستری به چه روشهایی منحل می گردد؟

عقد وکالت به مجرد وقوع هر یک از شرایط زیر منحل می گردد:

1- به عزل موکل

2- به استعفای وکیل

3- با فوت یا به جنون وکیل یا موکل

4- از بین رفتن موضوع وکالت

5- پایان یافتن مدت وکالت

6- خود موکل مورد وکالت را انجام دهد

7- موکل مورد وکالت را بفروشد یا هبه کند

موکل می تواند هر زمانی که بخواهد وکیل پایه یک خود را عزل نماید، مگر اینکه اعطای وکالت و یا عدم عزل در ضمن عقد لازم دیگری شرط شده باشد. وکیل نیز می تواند در هر زمانی، از وکالت استعفا دهد.

منبع : موسسه حقوقي پندار

 

وکیل کیفری

وکیل کیفری کیست؟

وکیل کیفری کسی است که در کلیه دعوای کیفری از جمله : خیانت در امانت، کلاهبرداری، فروش مال غیر، سرقت، قتل، فوت در تصادفات رانندگی، دیه، ضرب و جرح، نزاع، جعل و استفاده از سند مجعول، توهین، تجاوز به عنف، تهدید، آدم ربایی، مزاحمت تلفنی، مواد مخدر می تواند طرح شکایت نماید.

در تمام امور کیفری طرفین می توانند وکیل یا وکلای مدافع خود را انتخاب و معرفی نمایند، وقت دادرسی به متهم، شاکی، مدعی خصوصی و وکلای مدافع آنان ابلاغ خواهد شد.در صورت تعدد وکیل حضور یکی از وکلا برای تشکیل و رسیدگی کافی است.

در دعاوی کیفری حداکثر چند نفر وکیل میتوانیم معرفی کنیم؟

در جرایم کیفری به طور معمول می توان حداکثر دو وکیل به دادگاه معرفی کرد و در جرایمی که در صلاحیت دادگاه کیفری یک است از جمله قصاص نفس، اعدام، حبس ابد، قطع عضو، جرایم سیاسی و مطبوعاتی و… می توان حداکثر سه وکیل معرفی نمود و در مرحله تحقیقات مقدماتی حداکثر یک وکیل معرفی نماید.

در جرایمی که مجازات آن سلب حیات یا حبس ابد است، چنانچه متهم اقدام به معرفی وکیل در مرحله اول یعنی در دادسرا ننماید، بازپرس در این مرحله برای وی وکیل تسخیری انتخاب می نماید.

وکیل کیفری و وکالت در دعاوی کیفری و جزایی 

مدارک لازم جهت طرح پرونده کیفری چیست؟

1- تنظیم شکوائیه

2- کپی شناشنامه و کارت ملی شاکی

3- وکالت نامه وکیل در صورت داشتن وکیل

4- مشخصات مشتکی عنه ( در صورت مشخص بودن )

در دعوای کیفری علاوه بر مجازات متهم طبق قانون مجازات اسلامی در مواردی مجرم محکوم ملزم به جبران خسارات وارده به شاکی می باشد.

در دعاوی کیفری با توجه به اهمیت جرایم و تخصصی بودن آن و به دلیل ضمانت اجرای آن که مجازات قانونی می باشد، پس بنابراین بهتر است شاکی و متهم با وکیل کیفری مجرب و با تجربه مشورت و مشاوره حقوقی نموده تا با اخذ تصمصیم درست و در کوتاهترین زمان ممکن به بهترین نتیجه برسند.

وکیل کیفری بر خلاف وکیل حقوقی نمی تواند در کلیه دعوای کیفری قبول وکالت نماید، از جمله دعاوی کیفری ای که قابلیت طرح در دیوان عالی کشور را دارد، این نوع دعاوی را فقط وکلای پایه یک می تواند قبول وکالت نماید.

تفاوت دعاوی کیفری و دعاوی حقوقی

برخی از دعاوی مانند دعوی مطالبه وجه چک ، به دو صورت کیفری و حقوقی قابل طرح هستند اما مراجعان، اغلب با ویژگی های هر یک از این دعاوی و تفاوت ها و مراحل آن آشنایی ندارند و چه بسا به دلیل این عدم آشنایی دچار سرگردانی در مراجع قضایی شده و مدت زمان لازم برای به نتیجه رسیدن پرونده آنها به طول می انجامد. از تفاوت های دعاوی کیفری و حقوقی می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • در دعاوی کیفری، دادگاه پس از اثبات اتهام متهم، وی را به تحمل مجازات محکوم می کند اما در دعاوی حقوقی، دادگاه، خاطی را ملزم به جبران حقوق قانونی فرد زیان دیده یا خوانده می نماید.
  • دادخواست حقوقی حتماً باید در برگه مخصوص دادخواست تنظیم شود اما شکایت دعاوی کیفری می تواند در هر برگه ای تنظیم شود.
  • در دعاوی حقوقی، با رضایت خواهان دعوا خاتمه یافته و پرونده بسته می شود، اما در بسیاری از دعاوی کیفری، حتی با وجود رضایت شاکی یا مجنی علیه نیز پرونده خاتمه نمی یابد و آثار معنوی جرم باید جبران شود.
  • شاکی، مشتکی عنه یا متهم و اتهام در دعاوی کیفری به ترتیب هم ردیف خواهان، خوانده و خواسته در دعاوی حقوقی است.
  • در دعاوی کیفری، ابلاغ دعوا به متهم توسط احضاریه انجام می شود در حالیکه این ابلاغیه در دعاوی حقوقی توسط اخطاریه انجام می شود.
  • وکیل کیفری باید تجربه وکالت در دعاوی کیفری را داشته باشد.

    منبع : موسسه حقوقي پندار

نفقه زوجه

نفقه زوجه



برابر ماده 1106 قانون مدنی "در عقد دائم نفقه زن بر عهده شوهر است " این مزیتی استکه قانون گذار ایران برای زن قائل شده است و به موجب آن زن می تواند از شوهر مطالبه نفقه کند و در صورت لزوم از طریق مدنی و کیفری او را برای پرداخت نفقه تحت تعقیب قرار دهد.

فلسفه این قاعده آن است که در اکثر خانواده های ایرانی زنان اموال و در آمد کافی برای تامین مخارج خود و خانواده ندارند وانگهی اداره خانه و امور داخلی خانواده وظیفه بس بزرگ است وظیفه آنهاست و زنان به کار اقتصادی دیگری که منبع درآمد برای آنان باشد اشتغال نمی ورزند.


زن در چه صورت نفقه دریافت می نماید ؟


همانطور که گفته شده است زن در صورتی استحقاق نفقه خواهد داشت که از مرد تمکین کند و به تعبیر دیگر وظایف زناشویی را انجام دهد،نشوز زن مانع استحقاق نفقه است حال می خواهیم بدانیم نفقه زوجه دارای چه ویژگی هایی می باشد:

نفقه زوجه


ویژگی های نفقه زوجه


اگر کسی توانایی مالی نداشته باشد که هم به زن و هم به خویشاوندان نسبی خود نفقه دهد،زن بر دیگران مقدم خواهد بود.
زن می تواند نفقه زمان گذشته خود را مطالبه کند،و برای وصول آن در دادگاه اقامه دعوی نماید.
نفقه زوجه تکلیف یک جانبه است و در حقوق ایران زن هیچگاه ، مکلف به دادن نفقه به شوهر خود نیست،در حالی که نفقه اقارب یک تکلیف متقابل است.
طلب زن بابت نفقه طلب ممتاز است و در صورت ورشکستگی و فوت شوهر و عدم کفایت اموال او برای پرداخت دیون،بر سابر یدهیها مقدم خواهد شد.


منبع : موسسه حقوقی پندار

وکیل خانواده

وکیل خانواده

همانطور که می دانید خانواده نیز به عنوان کوچکترین واحد اجتماعی از حمایت برخوردار بوده و دارای حقوق می باشد،حقوق خانواده بخشی است که مربوط به مسائلی مانند روابط خانوادگی،طلاق، و نگهداری از کودک میشود.

این روزها با توجه به شرایط اقتصادی و فرهنگی کمتر خانواده ای است که به نوعی درگیر پرونده های قضایی نباشد. بدیهی است که همگان تسلط بر قوانین ندارند و مقتضای عقل است که دفاع از حقوق به وکیل خانواده مجرب سپرده شود.
پس داشتن یک وکیل خانوادگی خوب برای هر خانواده ای که دچار مشکلات هستند ضروری می باشد وکیل خانواده، اصطلاح عامی است که ممکن است برای شخصی با شرایط وکیل مدنی، وکیل حقوقی و یا وکیل خانواده به معنی مصطلح، به عنوان وکیل پایه یک دادگستری،به کار رود.

وکیل خانواده



اگر مایل هستید طلاق بگیرید، وکیلی را انتخاب کنید که در قانون خانواده متخصص باشد. یک وکیل خانواده می تواند به عنوان یک واسطه عمل کند، برای از دست ندادن فرزندانتان و یا روابط خانوادگیتان مبارزه کند، به شما کمک کند تا از پس مسائل مالی پس از طلاق برآیید.

طبق ماده ۴ قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹۱ رسیدگی به امور زیر در صلاحیت دادگاه خانواده است:

  • نکاح دائم، موقت و اذن در نکاح
  • شروط ضمن عقد نکاح
  • مهريه
  • نفقه زوجه و اجرت ‌ المثل ايام زوجيت
  • تمکين
  • طلاق، رجوع، فسخ و انفساخ نکاح، بذل مدت و انقضاي آن
  • حضانت و ملاقات طفل


    منبع : موسسه حقوقی پندار

وکیل ملکی

وكيل ملكي

وكيل ملكي مجرب كيست؟ وكيل پايه يك امور اراضي و املاك چه خصوصياتي بايد داشته باشد؟ همچنين وكيل ملك خبره در چه پرونده هايي تبحر و تجربه دارد؟ متداول ترين دعاوي ملكي كدام ها هستند؟ و سوالات و اطلاعاتي از اين دست را در اين مقاله شرح داده ايم.

 

دعاوي امور ملكي چگونه دعاويي هستند؟

دعاوي ملكي از جمله دعاويي است كه بسته به نوع و موضوع آن مي تواند جنبه حقوقي، كيفري و يا تلفيقي از هر دو را داشته باشد.

موضوع دعاوي ملكي به نوعي به موضوع بين اموال غير منقول و انسان مربوط مي شود كه با توجه به نوع زمين و املاك و نوع كاربري آن ها در كشور ما نظام حقوقي متفاوتي در اين رابطه وجود دارد.

در امور و دعاوي املاك، مستغلات و اراضي موارد و دعاوي اي مطرح است كه لازم است توسط وكيل ملك و وكيل ملكي و متخصصين و وكلايي كه در زمينه املاك فعاليت مي كنند و داراي و تبحر و تجربه هستند پيگيري و انجام شود.

 

وكيل ملكي مجرب كيست؟

 

وكيل متخصص امور ملكي چه خصوصياتي دارد؟

۱. يكي از معيار هاي تشخيص يك وكيل ملكي خوب و مجرب، ميزان تجربه وي است.

عليرغم آنكه تمام وكلاي دادگستري امكان بررسي و قبول وكالت در تمامي پروندهاي ثبتي، كيفري، حقوقي، ملكي و خانواده و غيره را دارند، اما تجربه يك وكيل ملك به عنوان وكيل ملكي پايه يك خبره در زمينه امور مرتبط با املاك و اراضي باعث مي شود تا وي بتواند با درصد موفقيت بالاتري در تمامي دعاوي ملكي نظير تقسيم و افراز ملك مشاع، خلع يد، قلع بنا، تخليه ملك، الزام به تنظيم سند رسمي، مطالبه اجرت المثل ايام تصرف، ابطال سند، تعديل و افزايش اجاره بها و غيره قبول وكالت نمايد.

۲. از ديگر معيارهاي مهم يك وكيل ملكي مجرب دانش حقوقي و تسلط علمي وي در زمينه هاي مختلف حقوقي،كيفري و ثبتي امور املاك، اراضي و مستغلات است و بايد ضمن آشنايي با قوانين و مقررات مربوطه، با آراء وحدت رويه ديوان عالي كشور، آراء وحدت رويه ديوان عدالت اداري، نظريات مشورتي اداره حقوقي قوه قضاييه، نظريات اساتيد برجسته علم حقوق و دكترين و همچنين رويه مرسوم محاكم و دادگاه هاي كشور نيز آشنايي كافي داشته باشد.

ملك به چه معناست؟!

ملك كلمه اي عربي است كه وارد زبان فارسي شده است و بر اساس نوع تلفظ معاني گوناگوني دارد. تمام دارايي هاي غير منقول، در رديف ملك قرار مي گيرند. ملك انواعي دارد كه مهترين آنها ملك مشاعي و ملك مفروز مي باشد. ملك مشاعي به ملكي گفته مي شود كه دو نفر يا بيشتر، در تمامي جزء جزء ملك ، به نسبت سهم خود داراي ملكيت مي باشند و ملك مفروز، ملكي است كه در مالكيت يك شخص اعم از حقيقي يا حقوقي قرار دارد.

ممكن است مالكيت يك شخص در ملك خود هم به نحوء مشاع باشد و هم به نحوه مفروز، مانند مالكيت آپارتمان، كه قسمت اختصاصي در مالكيت اختصاصي و مفروز و قسمت مشاعي مانند راه پله ها و حياط، در مالكيت مشاعي، قرار دارد.

وكيل ملك پايه يك با تجربه و خبره به عنوان يك وكيل ملكي مجرب قبل از هر چيز بايد نسبت اصل و معنا و مفهوم موضوع ملك آشنايي داشته باشد.

عرصه و اعيان چه تفاوتي با هم دارند؟

ملك به عرصه و اعيان تقسيم مي شود. در هر ملكي كه بنايي ساخته شده ، «زمين يا عرصه» ناميده مي شود و بناي احداثي بر روي زمين، «اعيان» ناميده مي شود.گاهي اوقات امكان دارد مالك اعياني از مالكيت عرصه سهمي نداشته باشد و يا بالعكس.

حقوق متعلق به املاك و مالك كدام موارد است؟

۱) حق تصرف و سلطه بر اموال

مالك ، حق هر گونه تصرف و استفاده از ملك خود را دارد به شرطي كه اولا مزاحمتي براي اشخاص ثالث يا همسايگان نداشته باشد و ثانيا اين استيلا بر مال و ملك در حدود متعارف باشد و هيچ كس حق ندارد بجز به حكم قانون مال را از تصرف مالك آن خارج نمايد.

۲) مالكيت بر محصول ملك

كليه گياهان و درختهاي رشد كرده در ملك و يا ميوه هاي متعلق به درختان هر ملكي، به تعبيت از مالكيت ملك، در مالكيت صاحب ملك، قرار مي گيرد.

حقوقي كه اشخاص ثالث در ملك شخص ديگر دارند

۱) حق انتفاع

مالك مي تواند بر اساس يكي از عقود، اجاره، وكالت، امانت و يا درهر قالبي حق انتفاع ملك خويش را به اشخاص ثالث واگذار نمايد. در هر صورت تسلط و تصرف ملك ديگري به عنوان استفاده از حق انتفاع، در حكم امانت است.

۲) حق وقف

هر مالكي مي تواند با رعايت شرايط نسبت به حبس عين مال و قراردادن منفعت آن براي هدف مشروعي، مال خود را وقف نمايد. وقف مال مي تواند براي استفاده عام مردم باشد يا براي شخص يا اشخاص معيني.

شخص كه قصد وقف كردن مال خود را دارد بايد شرايطي داشته باشد كه عبارت است از:

الف) واقف بايد اهليت داشته باشد، يعني شخص بايد عاقل، بالغ، مختار و رشيد باشد.

ب) واقف بايد مالك مالي باشد كه وقف مي كند. اين مالكيت با ارائه مدارك مثبته مالكيت توسط او مشخص مي شود.

ج) واقف بايد براي عمل وقف قصد و رضايت داشته باشد و اگر وقف وي از روي اكراه باشد، چنين وقفي صحيح نيست.

 

متداولترين دعاوي ملكي كدام است؟

يك وكيل پايه يك به عنوان وكيل ملك و وكيل ملكي مجرب بيشتر با دعاوي و پرونده هاي ذيل سرو كار دارد:

۱) الزام به تنظيم سند رسمي

مرحله آخر فروش و انتقال رسمي يك ملك ، حضور طرفين در دفاتر اسناد رسمي و تنظيم سند رسمي مي باشد كه معمولا فروشندگان به دلايل مختلف از انجام آن خودداري مي كنند. در اين صورت خريدار يا وكيل ملكي با مراجعه به مراجع قضايي، فروشنده را ملزم به تنظيم سند رسمي مي كند.

خريدار قبل از اقامه دعوي بايد با مشورت با وكيل ملكي با تجربه، اطمينان حاصل كند كه ملك مورد معامله در رهن يا بازداشت نباشد، زيرا دادگاه به انتقال ملكي كه در رهن ديگري يا بازداشت است راي نخواهد داد. در اين حالت بايد فك رهن مورد معامله را نيز از دادگاه بخواهد.

در نهايت هر گاه مالك حاضر به امضاي سند انتقال به نام خريدار نشود، نماينده دادگاه سند انتقال را در دفتر اسناد رسمي به نام خريدار امضاء مي كند.

۲) دستور تخليه

اجاره عقدي است كه به موجب آن مستاجر مالك منافع عين مستاجره مي شود و به تبع آن مي تواند در آن هر گونه دخل و تصرفي كند. اگر پس از پايان مدت قرارداد اجاره، مستاجر بدون تمديد قرارداد از تخليه ملك خودداري كند صاحب ملك مي تواند براي گرفتن دستور تخليه در صورتي كه ملك منزل مسكوني باشد به شوراي حل اختلاف محل وقوع ملك و در صورتي كه ملك تجاري باشد به دادگاه عمومي محل وقوع ملك رجوع نمايد.

۳) خلع يد

دعوي خلع يد، به آن دسته از دعاوي گفته مي شود كه در آن مالك از متصرف غير قانوني ملك خود شكايت نموده و از مراجع قضايي تقاضاي خلع يد متصرف از ملك را دارد. در دعاوي خلع يد، متصرف ابتدا به صورت قانوني و قراردادي و با اجازه مالك به انتفاع از ملك پرداخته اما پس از اتمام مهلت از پيش تعيين شده، از باز پس دادن ملك به مالك خود امتناع نموده و به صورت غير قانوني به تصرف ملك ادامه مي دهدبه دليل اينكه اكثر مردم در طرح دعواي خلع يد، تخليه يد، دستور تخليه و تصرف عدواني اشتباه مي كنند و اين باعث مي شود كه به هيچ نتيجه اي نرسند و دعواي آنها رد مي شود حتما پيشنهاد مي شود با وكيل پايه يك متخصص در امور ملك و اراضي به عنوان يك وكيل ملكي مجرب مشورت كنيد.

۴) تصرف عدواني

دعواي تصرف عدواني چه در بعد كيفري و چه در بعد حقوقي از جمله دعاوي ملكي متداول است.

در دعواي تصرف عدوانيريال فرد مي تواند از طريق حقوقي يا كيفري اقدام كند و در انتخاب آنها تا حدودي اختيار دارد، زيرا دعاوي كه به صورت حقوقي مطرح مي شوند، دوباره نمي توانند به روش كيفري اقامه شوند اما دعاوي كيفري را دوباره مي توان به روش حقوقي مطرح كرد. همين امر لزوم بهره گيري از وكيل ملكي را در دعاوي رفع تصرف عدواني تقويت مي كند. زيرا در هر يك از روش ها جريان پيگيري پرونده و طريقه اثبات دعوي تفاوت دارد.

۵) الزام به تحويل مبيع

فروشنده مكلف است پس از فروش ملك به مشتري، مبيع را به وي تحويل دهد، اما در مواردي فروشنده از اين امر سر باز مي زند، به خصوص در مواقعي كه زماني بين وقوع معامله و تنظيم سند رسمي وجود داشته باشد، به دليل سودجويي فروشنده از افزايش قيمت ها، اين مشكل بيشتر مشاهده مي شود. در هنگام بروز اين مشكل خريدار مي تواند با كمك وكيل ملكي، اقدام به طرح دعواي الزام به تحويل مبيع عليه فروشنده نموده و از اين طريق اقدام به دريافت ملك خريداري شده خود نمايد.

۶) رفع مزاحمت

دعوي رفع مزاحمت نيز از جمله دعاوي تصرف مي باشد و در آن، متصرف ملك از مزاحم در تصرف خود شكايت مي نمايد و به اين ترتيب، به رفع مزاحمت وي مي پردازد.

 

منبع : موسسه حقوقی پندار

 

وکیل طلاق

بهترین وکیل طلاق


هنگامی که زوحین با برخی مشکلات روبرو می شوند و زندگی کردن با یکدیگر برایشان دشوار می شود به فکر طلاق گرفتن و جداشدن از همدیگر می افتند که در این موضوع انتخاب بهترین وکیل طلاق یکی از مهم ترین تصمیم های زوجین می شود که این انتخاب با مشکلات دیگر چون هزینه ، شناخت وکیل ، و .. برخوردار می باشد که در این مقاله برای شما بیشتر توضیح خواهیم دا:



هزینه وکیل طلاق


هنگامی که زوج ها شروع به تفکر درباره طلاق می کنند، یکی از اولین سؤالات آنها این است که طلاق چقدر هزینه خواهد داشت؟
یکی از بزرگترین مشکل های مربوط به طلاق هزینه ی گرفتن وکالت برای بررسی این موضوع است حقوق وکالت در سطح وسیعی قرار دارد و هزینه کل طلاق شما بستگی به عوامل متعددی دارد،بدیهی است که با توجه به نوع پرونده و شخصیت علمی و تجربی وکیل، و نسبت به موضوع و میزان مهریه حق الوکاله وکلا متفاوت می باشد.اگر طلاق توافقی باشد هزینه آن کمتر خواهد شد اما اگر طلاق یکطرفه باشد هزینه وکیل طلاق بیشتر میشود،برای داشتن بهترین وکیل طلاق شما باید فکر هزینه آن را نکنید زیرا وکیل زندگی و آینده شما را می سازد و ادامه زندگی زوجین تنها به وکیل آنها بستگی دارد.

وکیل طلاق


مزایای داشتن وکیل طلاق


وصول حقوق مالی موکل

عدم نیاز به حضور موکل در دادگاه

عدم نیاز به حضور موکل در جلسات داوری

جلوگیری از ایجاد درگیری و تنش بین زوجین

 

 

منبع : موسسه حقوقی پندار

منظور از طلاق توافقی چیست؟

 

منظور از طلاق توافقی چیست؟

همه چیز درباره طلاق توافقی و شرایط مختلف آن

طلاق توافقی نوعی طلاق است که به صورت توافق در بین زوجین ای که با مشکلاتی غیر قابل حل در پس از ازدواج رو به رو میشوند شکل میگیرد. در طلاق توافقی تمامی شرایط و موارد مورد توافق به زوجین بستگی دارد و لازم است با دقت و با فرصت کافی این موارد مورد بحث قرار گرفته و نتیجه نهایی در هر مورد یادداشت شود.

چه مواردی منجر به طلاق توافقی در بین زوجین میشود؟

از مهم ترین این موارد که لازم است در مورد آنها بین زوجین به توافق رسیده شود می توان به مهریه مورد پرداخت و یا بخشش آن، چگونگی حضانت فرزندان پس از طلاق، نفقه و نحوه تقسیم جهیزیه و در صورت نیاز هزینه خانه دانست.

همه چیز درباره طلاق توافقی و شرایط مختلف آن

مراحل اخذ طلاق توافقی به چه صورت است؟

پس از به جمع بندی رسیدن موارد فوق، زوج جهت انجام طلاق توافقی به دادگاه خانواده مراجعه خواهند نمود و پس ار درخواست صدور گواهی عدم امکان سازش  و پر کردن مطالب مورد درخواست درخواست طلاق توافقی را خواهند نمود.

پس از ارائه درخواست به دادگاه، روال بعدی در طلاق توافقی تقریبا مشابه طلاق عادی پیگیری خواهد شد و مراحل قانونی طی خواهد شد.

همه چیز درباره طلاق توافقی و شرایط مختلف آن

معمولا پس از ارائه درخواست طلاق به دادگاه توسط زوجین؛ دادگاه به ایشان تکلیف می کند تا هر یک از زوجین شخص بی طرف و داوری را از میان بستگان خود انتخاب و به دادگاه معرفی نمایند تا در صورت امکان و با پا در میانی آنها زوجین از طلاق صرف نظر نمایند.

در صورتیکه این راهکار مشکل زوجین را برطرف نکرد، پس از ارائه گزارش نهایی به دادگاه و بررسی توافق های انجام شده در زوجین رای نهایی صادر خواهد شد.

رای دادگاه پس از درخواست طلاق توافقی به چه صورت مشخص میشود؟

رای دادگاه قضایی پس از بررسی طلاق توافقی در قالب یک گواهی صادر خواهد شد که  این گواهی  به گواهی عدم امکان سازش زوجین تلقی می شود. گواهی یاد شده  ۳ ماه از زمان اعلام دادگاه اعتبارخواهد داشت و در این بازه زمانی زوجین یا وکلای آن ها می توانند جهت ثبت طلاق از نوع توافقی به دفاتر ازدواج و طلاق مراجعه کنند.

همه چیز درباره طلاق توافقی و شرایط مختلف آن

هزینه طلاق توافقی چقدر است؟

این روز ها ارائه هر خدماتی به صورت تخصصی و یا غیر تخصصی با اخذ هزینه ای همراه است. در رشته های حقوق نیز با توجه به حساسیت بالای پرونده های حقوقی و همچنین میزان تجربه وکیلی که قصد قبول پرونده و دفاع از حقوق را دارد، این مورد نقش بالایی را ایفا میکند.

با توجه به نمودار آمار دعاوی حقوقی، این مورد را مشخص می نماید که  انواع طلاق و به خصوص طلاق توافقی سالاته مورد طلاق توافقی از اهمیت بالایی برخوردار است و سهم بالایی را در دعاوی حقوقی به خود اختصاص میدهد.

در ادامه به مواردی که لازم است در مورد هزینه طلاق توافقی و همچنین هزینه وکالت طلاق توافقی بدانید به صورت مختصر و مفید خواهیم پرداخت تا با اطلاعاتی بیشتر و با چشمانی باز این مهم را بررسی نمایید.

همه چیز درباره طلاق توافقی و شرایط مختلف آن

همانطور که مستحضر هستید میدانیم که هزینه موارد تخصصی وکالت بسته به رتبه و پایه وکیل های حقوقی متفاوت می باشد که این مورد بسته به تجربه وکیل حقوقی و همچنین پرونده هایی که آن وکیل و یا موسسه حقوقی که در آن کار میکند با موفقیت و با رضایت کامل مشتری حل نموده است بستگی دارد.

چه مواردی در تخمین هزینه طلاق توافقی نقش دارند؟

هزینه طلاق توافقی و همچنین هزینه وکالت طلاق توافقی نیز از این قانون طبعیت می کند و بسته به موارد مد نظر زوج مراجعه کننده و همچنین آسانی و یا دشواری پرونده پس از بررسی اولیه پرونده مشخص و تخمین زده خواهد شد. همجنین باید این مورد را نیز مد نظر داشته باشید که در اکثر موارد این پرونده ها صرفا یک پرونده کوچک و جمع و جور نیستند بلکه اکثرا در صورت عدم سازش دو طرف در موارد و بند هایی از پرونده، به پرونده های مجزا و جداگانه ای نیز تقسیم خواهند شد که حل و فصل صحیح آنها به زمان زیادی نیاز خواهد داشت.

همه چیز درباره طلاق توافقی و شرایط مختلف آن

حتما قبل از اقدام به طلاق توافقی از متخصصین مشاوره بگیرید…

بهترین راه این است که جهت دریافت مشاوره و تخمین هزینه جهت هزینه طلاق توافقی و همچنین هزینه وکالت طلاق توافقی به کارشناسان وکالت حقوقی امور خانواده مؤسسه حقوقی پندار از طریق ارسال فرم درخواست مشاوره یا تماس تلفنی و به آسانی بهره مند شوید.

منبع: موسسه حقوقی پندار

 

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد